E-fit

Met E-fit werk je aan je body én geniet je van een me-time momentje. Snel zichtbaar resultaat voor heel je lichaam zonder uren te zwoegen in de fitness.

E-fit - Instituut Merel

Waarom E-fit

Waarom dit de favoriet is? De resultaten zijn snel zichtbaar en je voelt dat er aan je lichaam gewerkt wordt. Sporten wordt hier gecombineerd met een me-time momentje. Werken aan je body, maar ook een beetje genieten dus. Hoe gaan we te werk? Na een intakegesprek kiezen we samen de beste methode voor jou.

Het ems cardio apparaat werkt op vetverbranding, spierversteviging & cellulitis. Bij instituut merel trainen niet 20, maar 25 minuten op een crosstrainer. (in combi met het ems suit) we bouwen dit rustig op, iedereen start op zijn eigen niveau. We sluiten deze sessie af met 10 à 15min cocoon, pure ontspanning. Maar ook een extra boost voor de verbranding en we verkomen hierdoor spierpijnen. U hoeft dus geen uren meer te zwoegen in de fitness voor resultaat. Deze training heeft echt wel heel je lichaam aan het werk gezet.

E-fit: passief

De passieve behandeling is ideaal om cellulitis te verminderen, centimeters te verliezen & spieren te verstevigen. Last van rugklachten, fibromyalgie, … start dan eerst met de passieve ems alvorens te starten met onze cardio apparaten.

E-fit cardio

Cardio training gecombineerd met e.m.s.: fit & strak in 20 minuten met de cardio broek met buikgordel en armgordels.

Wist je dat ..

Geen zin of tijd om urenlang te fitnessen? Wil je wel terug een strak lichaam?

  • 18x efficiënter dan gewone fitness
  • 36 000 spiercontracties in 1 sessie
  • 90% spierversteviging (bij gewone trainings is dit slechts 30%)

Resultaten E-fit

Je krijgt een figuurcorrigerende training en huidbehandeling op het hele lichaam. Je werkt rechtstreeks op je spieren, waardoor de gewrichten volledig ontlast. Deze training is intensief voor je lichaam, maar niet belastend en geeft door de intensiteit snel resultaat.

Afspraak maken of gratis intake

Wanneer we jouw huid eens zien, kunnen we je advies op maat geven. Boek daarom gratis een intakegesprek en we helpen je zo snel mogelijk verder met al je vragen.

Intake aanvragenAfspraak maken

Ik had altijd last gehad van mijn knieën en onderrug tijdens het sporten. Ik heb een zittende job en wanneer ik begon te sporten werd het enkel erger.  Nu heb ik dankzij deze trainingen geen last meer. De andere resultaten zijn mooi mee genomen

E-fit - Instituut Merel

Wil je meer weten over E-fit,kom eens langs

Maak een afspraak