Icoone

Verbeter de conditie van je huid op een natuurlijke manier.  Icoone verminderd rimpels en pakt verslapping van de huid aan in het gezicht en het lichaam d.m.v. een bindweefselmassage. Het gevolg is een soepeler en zichtbaar betere huid.

Icoone bindweefselmassage gelaat - Instituut Merel

Wat is Icoone

Een bindweefselmassage is een intensieve massage techniek waarmee de conditie van de huid wordt verbeterd. Door deze massage vervormen de fibroblasten, waardoor de huid wordt aangespoord om zichzelf te vernieuwen. Daarnaast zorgt de massage voor een betere doorbloeding, waardoor er meer collageen of elastine wordt aangemaakt. Bovendien worden dankzij een bindweefselmassage ook afvalstoffen sneller afgevoerd. Het gevolg is een soepeler en zichtbaar betere huid.

Buik & rug

Ook op de buik en de rug kan een bindweefselmassage worden toegepast voor een prachtig zichtbaar resultaat. Doordat deze massagetechniek de huid strakker maakt, is het een ideale methode om huidverslapping na bijvoorbeeld een zwangerschap of veel gewichtsverlies tegen te gaan. Bovendien vermindert de massage om vetophopingen op plekken waar vet niet tot nauwelijks verbrandt.

Armen & benen

Een bindweefselmassage wordt op de armen en benen vaak gedaan om cellulite te reduceren, maar ook voor het verwijderen van vetophopingen en verminderen van littekens op armen en benen kan de massage goed worden ingezet.

Bindweefselmassage gezicht

Een bindweefselmassage aan het gezicht wordt meestal voor cosmetische doeleinden uitgevoerd. Dankzij de diepe massage worden rimpels, kraaienpootjes en littekens minder goed zichtbaar. Na slechts één behandeling zie je al zichtbaar beter resultaat. De huid voelt gladder aan en heeft een mooie glans.

Afspraak maken of gratis intake

Wanneer we jouw huid eens zien, kunnen we je advies op maat geven. Boek daarom gratis een intakegesprek en we helpen je zo snel mogelijk verder met al je vragen.

Intake aanvragenAfspraak maken
Merel - Instituut Merel

De conditie van je huid verbeteren adhv een gepatenteerde mechanische bindweefselmassage

Ruim 20 jaar onderzoek door professor guimbertau

Icoone maakt gebruik van de innoverende roboderm® technologie. Dit is een technologie, dat is ontstaan naar meer dan 20 jaar onderzoek van professor guimbertau. Professor guimberteau heeft namelijk meer dan 20 jaar onderzoek gedaan naar hoe onze huid is opgebouwd. Hij wist onder andere beelden van onze huid op video vast te leggen. Mede hierdoor kon de innoverende roboderm® technologie worden ontwikkeld. Met deze technologie kunnen er zeer effectieve mechanische bindweefselmassages worden uitgevoerd.

Icoone bindweefselmassage

Wil je meer weten over Icoone,kom eens langs

Maak een afspraak