Lonneke’s behandeling

Lonneke Nooteboom is al jaren een vaste en zeer tevreden klant bij Instituut Merel. Ze vertrouwt haar gelaat voor 100% toe aan Merel en is hierover steeds laaiend enthousiast op social media. Na elke post van haar worden wij overspoeld met vragen over haar behandelingen. Daarom geven we hier graag een extra woordje uitleg.

Lonneke's Behandeling - Lonneke Nooteboom

Hydrafacial

Met Hydrafacial gaan we in 3 stappen jouw huid verbeteren en toveren we een gezonde glow op jouw gezicht. We starten de behandeling met een intensieve reiniging en peeling. Daarna verwijderen we onzuiverheden uit de huid en geven we een extra hydratatie. Afsluiten doen we met een booster op maat van jouw huidtype. Dit maakt dat de behandeling met Hydrafacial ideaal is voor elk huidtype en huidprobleem. Wil je werken op lijntjes gaan we aan de slag met bv de Hyaluron van Dr Nassif, pak jij liever roodheden, pigment, verslapping, … aan kiezen we telkens voor aangepaste booster.

Icoone

Door het integreren van een mechanische bindweefselmassage gaan we het gelaat een echte verjongingskuur geven. Deze techniek spreekt niet enkel de bovenste laag van je huid aan, maar werkt ook dieper in zodat we zeer resultaatgericht kunnen werken. Wanneer je graag een liftend en verjongend effect wil bekomen zal deze toevoeging zorgen voor een verbluffend resultaat. Lonneke is helemaal fan van de Icoone voor zowel haar gelaat als haar lichaam.

Wil je ook zo'n behandeling zoals Lonneke

Lonneke is telkens ontzettend enthousiast over deze behandeling. Wil jij deze behandeling ook graag ervaren? Contacteer ons voor een afspraak.

Behandeling aanvragen

Afspraak maken of gratis intake

Wanneer we jouw huid eens zien, kunnen we je advies op maat geven. Boek daarom gratis een intakegesprek en we helpen je zo snel mogelijk verder met al je vragen.

Intake aanvragenAfspraak maken
Merel - Instituut Merel

De kracht van een behandeling zit in de combinaties van geconcentreerde producten en de juiste technieken

Wil je meer weten over Lonneke’s behandeling,kom eens langs

Maak een afspraak