Vetbevriezen

Cryolipolyse vetbevriezen is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie en maakt definitief komaf met vetcellen.

Vetbevriezen Cryolipolyse - Instituut Merel

Wat is vetbevriezen met cryolipolyse

Cryolipolyse is een methode om definitief komaf te maken met vetcellen. De behandeling werkt plaatselijk en zal door bevriezing vetcellen afbreken. Het is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie en heeft enkel invloed op de vetcellen, niet op het weefsel daar omheen. Ons toestel is ce gekeurd, cryolipolyse is fda approved.

Een woordje uitleg

Tijdens een intake stellen we vast of deze behandeling voor jou geschikt is. Een bodyscan en vetmeting zijn hiervoor noodzakelijk. Niet iedereen komt in aanmerking voor deze behandeling, we hebben nog andere technieken in huis die misschien beter bij jouw doelen passen.

Voor de behandeling wordt een speciaal kopstuk of kopstukken op een gekozen lichaamszone geplaatst. De huid wordt met behulp van vacuümtechnologie opgetild zodat het vetweefsel kan worden afgekoeld. Door middel van snelle afkoeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. Deze vetcellen bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan koude. Juist op plaatsen waar u met sporten en diëten niet de gewenste resultaten bereikt kan cryolipolyse zeer effectief zijn.

Na de behandeling zullen de behandelde vetcellen geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam en op natuurlijke wijze geleidelijk via de lever en de nieren worden afgevoerd. Water drinken is een must! Daarnaast hebben wij een supplement om je lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van deze afvalstoffen. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 8 weken te zien zijn. Omdat de vetcellen geleidelijk worden afgevoerd zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren.

Vetbevriezing verwijdert vetcellen zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt. We starten de behandeling steeds met een voor foto, de na-foto wordt genomen 8 weken na de laatste behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Tijdens een intake stellen we het aantal behandelingen en aantal koppen vast. Over het algemeen zijn er 2 sessies nodig om jouw gewenste resultaat te bekomen. Tussen deze sessies zitten telkens 8 weken. Afhankelijk van de grootte van de zone, de hoeveelheid vet en de huidconditie stellen we een plan op. Advies over behandelingen doen wij niet telefonisch, als jij het beste resultaat wenst is het van groot belang dat je bij ons langskomt voor een intake.

Welke zones komen in aanmerking

  • bovenbenen binnenkant
  • bovenbenen buitenkant
  • bananenrol
  • buik
  • maag
  • rug
  • love handles
  • knieën
  • bovenarmen
  • kin

Afspraak maken of gratis intake

Wanneer we jouw huid eens zien, kunnen we je advies op maat geven. Boek daarom gratis een intakegesprek en we helpen je zo snel mogelijk verder met al je vragen.

Intake aanvragenAfspraak maken
Merel - Instituut Merel

Wil jij komaf maken met dat vetrolletje waar je maar niet vanaf geraakt met gezond eten en sporten

Vetbevriezen Cryolipolyse

Wil je meer weten over Vetbevriezen,kom eens langs

Maak een afspraak