De rainpharma dieet box

Het rainpharma dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie.

rainpharma dieet - Instituut Merel

Hoe gaan we te werk

We beginnen bij het begin en dat is met een intakegesprek. Elk lichaam is uniek! Hoe het in elkaar zit en welke doelen je kan bereiken bespreken we alvorens de start. De rainpharma dieet box is een complete box met shakes en voedingssuplementen. Tekorten of roofbouw op je lichaam krijg je tijdens dit dieet niet.

Het programma is uitgebalanceerd en met een correcte opvolging en ondersteuning werken we aan de beste versie van je zelf. Zowel van binnen als vanbuiten, want ook je huid heeft er baat bij. Want wist je dat ook je huid hier opmerkelijk van zal verbeteren? Logisch eigenlijk, want je huid wordt van binnenuit opgebouwd. Als je binnenkant gezond is, zal je dat dus ook aan de

Het smart nutrition project

Het zusje van de dieet box, ook een box maar net ietsje anders. Het smart nutrition project van rainpharma is een zeer haalbare (en betaalbare) methode om slechte eetgewoonten aan te pakken en je optimaal in je vel te voelen.

Ben je nog niet toe aan een zwaar dieet, maar wil je wel de eerste stap naar een gezondere ik zetten? Het smart nutrition project van rainpharma kan je hiervoor perfect gebruiken. Deze doelen kan je met de box bereiken:

  • Tekorten aanvullen, meer energie bekomen
  • Een paar kilootjes verliezen
  • Je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet
  • Basis van een huidverbeteringsprogramma, in combi met producten op maat

Afspraak maken of gratis intake

Wanneer we jouw verhaal eens horen, kunnen we je advies op maat geven. Boek daarom gratis een intakegesprek en we helpen je zo snel mogelijk verder met al je vragen.

Intake aanvragenAfspraak maken
Merel - Instituut Merel

Met het rainpharma dieet krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie

rainpharma dieet - Instituut Merel

Wil je meer weten over Rainpharma dieet,kom eens langs

Maak een afspraak